O produkcie:
Naturalnie warzony sos sojowy Kikkoman z obniżoną zawartością soli - w porównaniu do oryginalnego sosu Kikkoman.
Składniki:
woda, ziarno soi, pszenica, sól, ocet spirytusowy, alkohol, cukier
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 377kJ/ 89kcal; Tłuszcz: 0g, w tym kwasy nasycone: 0g; Węglowodany: 6,4 g, w tym cukry: 3,8 g; Białko: 9,7 g; Sól: 9,2 g
Sposób użycia:
Jako dodatek do dań mięsnych, dressingów, marynat oraz sałatek.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o alergenach:
Na terenie zakładu wykorzystywane są: gorczyca, gluten, orzechy i nasiona sezamu.
Najlepiej spożyć przed:
Data minimalnej trwałości do spożycia podana jest na etykiecie umieszczonej na opakowaniu.
Podmiot odpowiedzialny:
Kikkoman Trading Europe
Theodorstrasse 180
40472 Düsseldorf Niemcy
W związku z dużą rotacją produktów informujemy, że dane takie jak termin przydatności do spożycia oraz kraj pochodzenia produktu obecnie wysyłanej partii uzyskać można poprzez kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta.
Dowiedz się, jak zadbać o swoje zdrowie, korzystając z porad naszych ekspertów.